دوره آموزشی اعتباردهی آزمایشگاه های صنایع غذایی
هدف: این دوره به صورت اختصاصی و متناسب با نیاز آزمایشگاههای صنایع غذایی طراحی شده است. در این دوره آموزشی تکنیکهای کنترل کیفیت مرتبط با آزمونهای خاص آزمایشگاههای این صنعت به همراه کارگاههای آموزشی متنوع تشریح میگردد. شرکتکنندگان پس از اتمام دوره قادر خواهند بود فعالیتهای کنترل کیفیت را مطابق الزامات استاندارد ISO/IEC 17025 و سایر استانداردهای بینالمللی، اجرا و تجزیه و تحلیل نمایند.
مدت زمان برگزاری: ۲ روز
رویکرد آموزشی: تئوری و کارگاه آموزشی
پیش نیاز: ندارد

-کلیات تایید صلاحیت و اعتباردهی
-مفاهیم و تعاریف اولیه
-تصدیق و صحهگذاری روشهای آزمون
-سیستم مدیریت کیفیت در آزمایشگاه های صنایع غذایی
-الزامات کیفی، کنترل کیفیت و ارزیابی عملکرد روش آزمون
-نمودارهای کنترلی
-پردازش، ارزیابی و تفسیر نتایج آزمون
-آزمونهای مهارت (PT)
آموزش های عمومی ISO/IEC 17025
آموزش های عمومی ISO/IEC 17025
عناوین دوره های آموزشیآموزش های آماری
آموزش های آماری
عناوین دوره های آموزشیآموزش های بین المللی
آموزش های بین المللی
عناوین دوره های آموزشیآموزش های صنایع خاص
آموزش های صنایع خاص
عناوین دوره های آموزشیآموزش های مجازی ( آفلاین )
آموزش های مجازی ( آفلاین )
عناوین دوره های آموزشیآموزش های مجازی ( آنلاین )
آموزش های مجازی ( آنلاین )
عناوین دوره های آموزشیدرخواست مشاوره
سوالی در مورد محصولات یا خدمات پیشگامان کیفیت پاسارگاد دارید؟ برای دریافت پاسخ سریع، فرم زیر را پر کنید. تیم پشتیبانی ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.